vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Musicalgroep MILO brengt: “Laat Me”

Woorden als ‘ Genderneutraliteit’, ‘Transgender’ en ‘LGBTQI+’ doen nog vaak de wenkbrauwen fronsen, vooral omdat mensen er zoveel vragen rond hebben die ze niet durven stellen. Musicalgroep Milo vond het dan ook hoog tijd om met een zelfgeschreven voorstelling het taboe te doorbreken.

‘Laat me’ vertelt het verhaal van Xander. In een maatschappij vol mogelijkheden voelt hij zich een buitenstaander. Aan de buitenkant is hij een gewone jongeman. Binnenin verscheurd van twijfel en angst om zichzelf te zoeken…en vooral: zichzelf te vinden. Het stuk neemt ons mee doorheen de zoektocht van een meisje, geboren in het lichaam van een jongen. We volgen niet alleen haar gedachten, angsten, hoop en liefde. Ook de impact voor de ouders, de reacties van naasten en de zoektocht naar wat liefde nu echt is, komt aan bod. Muzikaal kiezen we resoluut voor parels uit de kleinkunstmuziek van onder andere Ramses Shaffy, Ann Christy, Yasmine, Stef Bos & Boudewijn De Groot. De overbekende vertelliedjes die elke generatie kent en begrijpt. Alleen krijgen die teksten een heel nieuwe betekenis in dit emotionele verhaal. 

Laat me wordt gespeeld op volgende data en locaties:

– zaterdag 30 april 2022 – 20u00 – CC Scharpoord Knokke-Heist

​​Een ticket kost €15, voor groepen met meer dan 10 personen geldt een groepstarief van €12.  Tickets kunnen besteld worden via www.musicalgroepmilo.be/tickets-laatme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen