vrijdag, april 19, 2024
HomeCultuurMusicalgroep MILO Zoekt Jong Talent voor Anastasia Jr.

Musicalgroep MILO Zoekt Jong Talent voor Anastasia Jr.

Een Nieuwe Ster Aan Het Musicalfirmament

Na het succesvolle avontuur met High School Musical opent Musicalgroep MILO wederom haar deuren voor jong en enthousiast talent. Dit keer voor de productie van Anastasia Jr., een musical die je meeneemt op een betoverende reis door de tijd. Ben jij tussen de 8 en 23 jaar oud en droom je ervan om te schitteren op het podium? Is acteren, zingen of dansen jouw passie? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring.

Jouw Droomrol Wacht

Stel je voor hoe je straalt in de rol van Anya, Dmitri, Vlad, of een van de andere karaktervolle personages. Anastasia Jr. biedt een podium aan divers talent om te groeien en te schitteren in een professionele setting. Dit is jouw kans om te laten zien wat je in huis hebt.

Hoe Doe Je Mee?

Inschrijven is eenvoudig. Bezoek www.musicalgroepmilo.be en vul het inschrijfformulier in. Let op: inschrijven kan tot en met 29 februari 2024. De plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet te lang.

Audities en Repetities

De audities en repetities vinden plaats in het pittoreske Knokke-Heist. Een prachtige locatie die de magie van de musical alleen maar zal versterken.

  • Eerste Ronde Audities: 3, 9, en/of 10 maart 2024
  • Callbackronde: 24 maart 2024
  • Voorstellingen: Tijdens de kerstvakantie 2024/2025

Mis Deze Kans Niet!

De auditieplaatsen zijn beperkt en gewild. Vol = vol. Indien de plaatsen volzet zijn, wordt je op een wachtlijst geplaatst. Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in. Dit is jouw kans om te schitteren in een prachtige musical en een onvergetelijke ervaring op te doen. Anastasia Jr. wacht op jou!