9.9 C
Knokke-Heist

Muzikale mimeperformance After the echo

Op zaterdag 4 februari 2023 om 20 uur kun je in Scharpoord genieten van de muzikale mimeperformance After the Echo. Tom de Ronde en Nick Deroo, die samen studeerden aan de Academie voor Dans en Theater in Amsterdam, tonen de zoektocht en schoonheid van melancholie in deze prijswinnende, visueel treffende fysieke voorstelling. In de setting van een donker en koud winterlandschap neemt After The Echo je mee op een surreële trip vol explosies van kleur en warmte: een overdonderende popballade in een rode glitterjurk, een nachtelijke ontmoeting met een hert, twee verloren zielen in een storm die verlangen naar een Braziliaans strand. 

Onderweg leer je als toeschouwer meer over dat mystieke gevoel dat ons allen verbindt omdat het ons allen treft; een tegengif voor eenzaamheid dat ons tegelijk onze zinloosheid toont als onze kracht. Een iconoclastische voorstelling die doet denken aan een dronken one-night stand en de lege plek de volgende dag. After The Echo betovert, beroert en laat je verlangen naar meer. 
Deze voorstelling won Best of Fringe Amsterdam 2021.

Concept, creatie & performance: Nick Deroo & Tom de Ronde 
Dramaturgie & Eindregie: Fabián Santarciel de la Quintana

Prijs 
€ 16 
€ 13 KH Uitpas, – 26 jarigen, groepen 10 pers 
Bestel jouw ticket 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen