17.9 C
Knokke-Heist

Mysterieuze Zinkende Toilet Houdt Sluis in Suspense

De gemeente Sluis meer bepaald de haven van Breskens wordt aangetrokken door een spannend raadsel na het onverklaarbare zinken van een toiletboot. Terwijl de watersporters van de gemeente genieten van de zon, ligt het sanitairgebouw nu onder water en roept het veel vragen op.

Volgens bronnen liep er water in het drijvende gebouw en zonk het naar de bodem van de haven. Ondanks pogingen om het te redden, is er een noodvoorziening nodig voor het komende seizoen. Tot op heden weigeren betrokkenen te reageren op deze bizarre gebeurtenis.

Het toiletgebouw, ongeveer tien bij vijftien meter, lag aan een steiger op een drijvend ponton. Desondanks de sluiting in de winter, is er een kleine hoeveelheid rioolwater in de haven terechtgekomen. Rijkswaterstaat en de gemeente houden de situatie nauw in de gaten.

Wat is de reden achter deze mystieke zinking? Wie is verantwoordelijk? En hoe zal de haven eruit zien wanneer de noodvoorziening wordt geplaatst? Blijf op de hoogte voor updates in de Kneistikrant.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen