5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

‘Naar een wereld van geluk’ door Leo Bormans

Op woensdag 29 december 2021 komt Leo Bormans – dé specialist over geluk –  om 20 u. spreken voor Davidsfonds Knokke en Volksontwikkeling Knokke-Heist (samenwerking Davidsfonds Knokke en vtbKultuur Knokke-Heist) in het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, Knokke-Heist.

CST en mondmasker zijn verplicht. Reservatie is noodzakelijk via het Cultuurcentrum. Vrije zit. Maximum aantal deelnemers 200.

Leo Bormans reist de wereld rond voor zijn onderzoek naar maakbaar geluk. Hij is auteur van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’ waarin hij het meest recente wetenschappelijk onderzoek bundelt naar de kracht van geluk en hoop. Hij is Distinguished Lecturer aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en geeft wereldwijd adviezen aan beleidsmakers, managers, zorgverstrekkers. Hij besteedt aandacht aan geluk en welbevinden voor iedereen en niet alleen de ‘happy few’. In zijn boek ‘Word optimist’ krijg je negen toetsstenen voor een positief leven. Hij is betrokken bij gespecialiseerde workshops voor specifieke groepen (drugsverslaafden, studenten, lerarenopleiding, actieve burgers, begeleiders in de palliatieve zorg, probleemjongeren, oudere mensen, mensen met mentale problemen). Hij wil steeds de mensen in beweging zetten.

Tijdens de pauze en na de voorstelling is iedereen welkom op de Winterbar van vzw Brick by Brick van de familie De Bree op het verwarmde terras van Café Cultuur waarbij het horecaprotocol inzake corona strikt zal nageleefd worden. Elke deelnemer aan de lezing van Leo Bormans krijgt een polsbandje na de controle van de CST. Zo kan men tijdens de pauze en na de voorstelling nog ongestoord van een drankje genieten in correcte omstandigheden. De vzw Brick by Brick steunt instanties die zich ontfermen over mensen met een beperking, Daar wil Volksontwikkeling Knokke-Heist heel graag ook zijn steentje aan bijdragen.

Losse kaartjes 9 EURO – 7 EURO voor leden Davidsfonds, vtbKultuur, studenten, Uit-pas.

De avond is volledig gratis voor houders van het abonnement Volksontwikkeling Knokke-Heist 2021-2022.

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over