23.7 C
Knokke-Heist

Natiënlaan in Knokke-Heist wordt groene en veilige boulevard

Natiënlaan in Knokke-Heist krijgt een make-over tot een groene en veilige boulevard. Dit is goed nieuws voor de inwoners en toeristen die deze weg dagelijks gebruiken. Na maanden van werken zijn er binnenkort 2 rijstroken in de richting van Knokke beschikbaar. De vernieuwde weg zal fietsers ook veiliger maken.

“Vanaf 1 april 2023 zullen er opnieuw 2 rijstroken beschikbaar zijn op de Natiënlaan (N49) in de richting van Knokke, zegt schepen Jan Morbee (Gemeentebelangen). De vernieuwde weg zal fietsers ook veiliger maken. In de richting van het binnenland blijft tot 30 juni 2023 enkel de linkerrijstrook beschikbaar. Fietsers moeten tot dan nog de aangegeven omleidingsroutes volgen. Van september 2023 tot juni 2024 wordt de volledige oostzijde heraangelegd om de veiligheid en groenheid van de weg te verhogen”, besluit Morbee.

De Natiënlaan in Knokke-Heist wordt omgevormd tot een groene en veilige boulevard voor inwoners en toeristen. De vernieuwde weg zal fietsers ook veiliger maken. Maar, de werken zijn nog niet volledig afgerond. In september 2023 start de heraanleg van de volledige oostzijde. Wat zullen de verdere veranderingen zijn?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen