Home Rechtbank Net over de grens hadden ze last van een losgeslagen Belg

Net over de grens hadden ze last van een losgeslagen Belg

De politie heeft woensdagavond in de Kenau Hasselaarstraat over de grens, een 23-jarige landgenoot aangehouden. De man zou volgens Omroep Zeeland dronken zijn geweest en een andere man op het strand hebben mishandeld.

Rond 17.30 uur werd de politie gebeld met de melding dat een badgast was mishandeld. Dankzij het signalement dat omstanders gaven, konden politieagenten de man al snel vinden. Volgens de politie begon onze landgenoot te schreeuwen toen hij werd aangesproken. “Ook sprak hij dreigende taal richting een van de dienders”, meldt de politie.

Vervelend in politieauto

Omdat de man niet luisterde werd hij door de politie in de boeien geslagen. Dat gebeurde rond 18.20 uur achter een restaurant aan de Boulevard Evertsen. Volgens de Nederlandse agenten bleef de man ook in de politieauto vervelend. De man is aangehouden voor dronkenschap, het verstoren van de openbare orde en mishandeling. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.

Eerder op de dag kreeg de politie ook al meldingen binnen over een groep Belgische badgasten die voor overlast zou zorgen. In die groep zat ook de man die later werd aangehouden.

Wat er precies bij de mogelijke mishandeling is gebeurd, is nog niet duidelijk. De man die zou zijn mishandeld heeft nog geen aangifte gedaan. De politie verwacht dat hij dat vandaag gaat doen, aldus nog Omroep Zeeland.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers