17.9 C
Knokke-Heist

Nieuw modeconcept Dansaert Men by e5 betreedt modieuze Knokke-Heist met spraakmakende pop-up boetiek

De Belgische modeketen e5 maakt een gedurfde stap in de modewereld met de lancering van Dansaert Men by e5, een innovatief fashion concept voor mannen in de stijlvolle badplaats Knokke-Heist. Vanaf 10 mei tot eind september kunnen bezoekers van de populaire Lippenslaan kennismaken met dit unieke modeconcept, dat een nieuwe standaard zet voor de mannenmode in de bruisende gemeente.

Het gerenommeerde familiebedrijf e5, opgericht in 1979, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden met de introductie van Dansaert Men by e5, een modeconcept dat exclusief gericht is op mannen. De pop-up boetiek beslaat een oppervlakte van 200 m² en biedt een gevarieerd aanbod aan stijlvolle mannenkleding, variërend van casual, casual chic tot formeel. De unieke collecties omvatten e5’s eigen merken Ravøtt, Upper East, Dansaert Blue, Dansaert Black, Liberty Island Denim en Brassville.

De lancering van Dansaert Men by e5 in Knokke-Heist markeert de eerste keer dat de bekende Belgische moderetailer een in town boetiekformule test. “We zijn erg enthousiast over de introductie van dit nieuwe modeconcept voor mannen in Knokke tijdens de zomermaanden. Het is een primeur voor e5, die voortbouwt op onze uitmuntende persoonlijke service en het boetiekgevoel dat we in onze vernieuwde winkels succesvol hebben gelanceerd,” aldus Peter en Kristof De Sutter, CEO’s van het familiebedrijf.

De pop-up boetiek wordt geopend op de Lippenslaan, een van de meest trendy straten in de deelgemeente Knokke, en belooft een unieke winkelervaring te bieden voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl in hun garderobe. De collecties zijn zorgvuldig samengesteld om elke man aan te spreken, ongeacht zijn persoonlijke stijl. Van de verfijnde en klassieke uitstraling van Dansaert Black tot de avontuurlijke en casual Ravøtt-collectie, er is voor ieder wat wils.

De samenwerking met de populaire artiest Metejoor heeft geleid tot de lancering van de unieke herencollectie ‘Ravøtt x Metejoor’, die de persoonlijkheid van de artiest weerspiegelt in een gedurfde, kleurrijke en speelse collectie.

Met 56 winkels verspreid over Vlaanderen en een snelgroeiende webshop, blijft e5 innoveren en groeien in de mode-industrie. De modeketen, die meer dan 400 mensen in dienst heeft, heeft onlangs de ‘BeCommerce Omnichannel Award 2022’ ontvangen en is opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van België 2022-2023’ in zowel dames- als herenmode. Het succes van e5 is mede te danken aan hun klantgerichte benadering, waarbij excellente service op maat van de klant centraal staat.

De komst van Dansaert Men by e5 naar Knokke-Heist onderstreept het groeiende belang van de mode-industrie in de gemeente en het potentieel van lokale ondernemers om bij te dragen aan een levendige en stijlvolle gemeenschap. De pop-up boetiek zal zeker een impact hebben op het modebewustzijn van de inwoners en bezoekers van Knokke-Heist en het imago van de gemeente verder versterken als een modieuze bestemming aan de Belgische kust.

Terwijl de zomermaanden naderen en de opening van de Dansaert Men by e5 pop-up boetiek steeds dichterbij komt, kunnen inwoners van Knokke-Heist en bezoekers van de badplaats zich verheugen op een unieke winkelervaring die hen zal inspireren om hun persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen