17.9 C
Knokke-Heist

Nieuw Multifunctioneel Modeconcept Verrijkt Knokke-Heist

Collectors Club, voormalig À Suivre, is dé nieuwe hotspot voor mode, interieur en lifestyle in Knokke-Heist. Dit unieke concept biedt een mix van exclusieve kleding, accessoires, evenementen en workshops.

In Knokke-Heist heeft de Belgische modeketen À Suivre een metamorfose ondergaan en opent nu haar deuren onder de naam Collectors Club. Deze vernieuwde winkel aan de Nieuwpoortstraat 22, biedt naast mode en accessoires ook een gevarieerd aanbod aan interieurartikelen.

Collectors Club is echter veel meer dan een gewone winkel; het is een volwaardige club waar modebewuste bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Het concept is ontwikkeld met het idee om een trendy community op te bouwen in Knokke-Heist. Regelmatig zullen er evenementen, talks en workshops plaatsvinden, waardoor de winkel een ware ontmoetingsplaats wordt voor liefhebbers van mode en lifestyle.

Het motto van Collectors Club is “We are always on the move and feel like wearable collectors.” Ze bieden een collectie van veelzijdige kledingstukken die passen bij de tijdsgeest. Deze kleding kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden, en het doel is om een stijlvolle look te creëren die aansluit bij de moderne modebewuste consument.

De winkel is gevestigd in een prachtig pand aan de Nieuwpoortstraat 22 in Knokke-Heist, waar bezoekers niet alleen kunnen winkelen, maar ook deelnemen aan de verschillende evenementen en workshops die er georganiseerd worden. Dit alles maakt van Collectors Club een unieke en innovatieve aanwinst voor de lokale gemeenschap en de modewereld.

Terwijl Collectors Club haar deuren opent, gonst het in Knokke-Heist al van de geruchten over een exclusieve opening met een bijzondere gast. Wie deze mysterieuze gast is en wat hij of zij zal onthullen, blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim…

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen