4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Nieuwe ‘Embark with NCL’-aflevering met Norwegian Prima in de hoofdrol

Norwegian Cruise Line lanceerde de volgende aflevering van de videoreeks ‘Embark with NCL’. In dit tweedelig verhaal staat de lancering van de Norwegian Prima centraal en neemt NCL de kijkers mee naar het land van vuur en ijs voor het historische debuut van het nieuwste, baanbrekende schip in Reykjavik. De gloednieuwe aflevering is te zien via http://www.ncl.com/embark.

NCL opent het doek en nodigt kijkers uit om onderdeel te zijn van de belangrijkste mijlpaal van elk nieuw schip, de doopceremonie en de viering. In de eerste aflevering genaamd ‘Christening Norwegian Prima: First in Class’ krijgt het publiek een plaats op de eerste rij voor het exclusieve evenement dat begint met een voorproefje van de openingsceremonie in de Harpa Concert Hall, het epicentrum voor de IJslandse culturele kunsten. De festiviteiten gaan verder wanneer Godmother Katy Perry aan boord gaat van Norwegian Prima om het schip officieel te dopen en zij het schip zegent door de champagnefles over de romp van het schip te breken. Dit ceremoniële moment markeert het begin van de eerste reis van Norwegian Prima.

In deel twee ‘Norwegian Prima: Discover Innovation’, krijgt men een exclusieve kijk achter de schermen van de nieuwe ervaringen aan boord van het schip. Die maken hun debuut bij zowel NCL als binnen de cruise-industrie, waaronder de Indulge Food Hall met 11 verschillende eetgelegenheden, de Prima Speedway met drie verdiepingen en twee adrenaline verhogende glijbanen The Drop en Rush. Daarnaast kunnen kijkers binnenkijken in de Metropolitan Bar en het drie verdiepingen hoog transformerend theater waar ‘The Price is Right’ en de Tony Award-genomineerde musical ‘Summer: The Donna Summer Musical’ worden getoond.

“Met het debuut van de Prima-klasse wilden we dat onze gasten versteld zouden staan vanaf het moment dat ze aan boord stapten en meteen blijvende herinneringen zouden creëren met familie en vrienden,” zei Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “En wat is een betere manier om die allereerste herinnering te beginnen dan met de doop van Norwegian Prima in een van de mooiste en spectaculairste landen ter wereld, IJsland? Met deze ‘Embark with NCL’-aflevering ben ik ontzettend enthousiast om onze gasten voor het eerst een kijkje te geven in deze gedenkwaardige mijlpaal en hen te inspireren om samen met ons hun droomvakantie op zee te beleven.”

De aflevering wordt gepresenteerd door de Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en wereldreiziger Zay Harding en Lexie Alford (ook wel bekend als Lexie Limitless), de Guinness World recordhouder voor de jongste persoon die op 21-jarige leeftijd naar elk land reisde. Kijkers volgen hen in deze ‘Embark with NCL’-aflevering terwijl ze alles ervaren wat Norwegian Prima te bieden heeft en tegelijkertijd de natuurlijke wonderen van het land van vuur en ijs ontdekken. Bekijk de aflevering op www.ncl.com/embark

© foto Norwegian Cruise Line

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen