Home Knokke-Heist Nieuwe Fase in Strandonderhoud: Gemeente Investeert in Geavanceerde Wielladers

Nieuwe Fase in Strandonderhoud: Gemeente Investeert in Geavanceerde Wielladers

0
414
  •  

In een poging om de stranden van onze gemeente nog beter te onderhouden, investeerde het gemeentebestuur in twee hypermoderne wielladers. Deze investering, ter waarde van maar liefst 723.000 euro, onderstreept het engagement van de gemeente in het verbeteren van de lokale infrastructuur en milieubeheer.

Deze nieuwe machines zijn niet alleen een technologische sprong voorwaarts, maar vertegenwoordigen ook een belangrijk moment voor het personeel van Stadsonderhoud. Voor

het personeel van Stadsonderhoud vormt het een unieke kans om vaardigheden te ontwikkelen in het besturen van deze geavanceerde apparatuur. Op de trainingsdag, gehouden op het strand nabij het Casino, kregen de medewerkers hun tweede intensieve rijopleiding, waarmee ze de wielladers efficiënt en veilig kunnen bedienen.

Deze nieuwe toevoeging aan het stadsarbeidersarsenaal is een cruciale stap in het streven naar een nog mooiere en goed onderhouden kustlijn. De dienst Strandreiniging, die deze week al is gestart met de structurele onderhouds- en nivelleringswerkzaamheden, zet zich in om tegen 15 maart 2024 het strand in optimale conditie te brengen. Hun doel: een biljartvlak strand dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu en de veiligheid van strandbezoekers.

Deze investering getuigt van een proactieve en toekomstgerichte visie van het gemeentebestuur. Het illustreert de toewijding om te blijven innoveren en te investeren in essentiële gemeenschapsvoorzieningen, terwijl het ook de lokale werkgelegenheid ondersteunt. Het is een verhaal van vooruitgang, zorg voor het milieu en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.

NO COMMENTS