18 C
Knokke-Heist

Nieuwe gezichten bij de politiezone!

Inspecteur Lars Defraeye legde op woensdag 1 maart 2023 de eed af bij de voorzitter van het politiecollege, Piet De Groote. De directie Veiligheid verwelkomt hem als hun nieuwe medewerker. Naast hem werden er ook drie nieuwe contractuele medewerkers voorgesteld: consulent Personeel Isabelle Van Ryssel, assistent Personeel Cristina Ciuban en ICT-assistent Jonathan De Mangelaere.

Op de foto staan de nieuwe medewerkers samen met burgemeester Piet De Groote en korpschef Steve Desmet.

De politiezone heeft enkele nieuwe gezichten bij het team verwelkomd. Op woensdag 1 maart 2023 heeft Inspecteur Lars Defraeye de eed afgelegd bij de voorzitter van het politiecollege, Piet De Groote. De directie Veiligheid heeft hem aangenomen als hun nieuwe medewerker.

Naast Inspecteur Lars Defraeye zijn er ook nog drie nieuwe contractuele medewerkers voorgesteld. De politiezone heet consulent Personeel Isabelle Van Ryssel, assistent Personeel Cristina Ciuban en ICT-assistent Jonathan De Mangelaere welkom.

De politiezone is verheugd om hun nieuwe medewerkers te verwelkomen. Wat zijn jouw gedachten over deze uitbreiding van het team? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen