18.2 C
Knokke-Heist

Nieuwe Havenschool opent haar deuren in Zeebrugge: de enige in Vlaanderen

De haven van Zeebrugge krijgt een nieuwe school: Havenschool VTI Zeebrugge. Deze secundaire school is uniek in Vlaanderen en richt zich op het opleiden van jonge mensen voor de transport- en logistieksector.

In een wereld waar zoveel gebeurt op het gebied van transport en logistiek is een goede opleiding onmisbaar. De opleidingen van Havenschool VTI Zeebrugge sluiten aan bij de eisen en wensen uit het bedrijfsleven, waardoor de kans op werk groot is. Studenten kunnen zich specialiseren in mechatronica, koel- & warmtechnieken, hernieuwbare energie, autotechniek, techniek zware bedrijfsvoertuigen of havenvoertuigen.

Ben jij iemand die graag machines in topconditie houdt en van aanpakken weet? Of hou je van plannen en organiseren en wil je graag aan de slag in een bruisende omgeving? Dan is Havenschool VTI Zeebrugge de perfecte keuze voor jou!

Havenschool VTI Zeebrugge biedt jonge mensen de kans om zich op te leiden voor de transport- en logistieksector. Met opleidingen die aansluiten bij de eisen uit het Zeebrugse haven- en bedrijfsleven zijn de kansen op werk groot. Word deel van deze bruisende wereld en schrijf je nu in voor Havenschool VTI Zeebrugge!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen