donderdag, februari 29, 2024
HomeKnokke-HeistNieuwe Hotspot in Knokke-Heist: Cirque, Een Unieke Combinatie van Kunst, Koffie en...

Nieuwe Hotspot in Knokke-Heist: Cirque, Een Unieke Combinatie van Kunst, Koffie en Meer

Knokke-Heist verwelkomt een opwindende nieuwe toevoeging aan haar bruisende horeca- en shoppinglandschap. De ondernemende geesten achter de populaire tearoom/koffiebar Bonjour in de Zoutelaan, bekend als de ‘Monkey Sisters’, staan klaar om een fris en veelzijdig concept te lanceren: Cirque. Gelegen in de Dumortierlaan 51, biedt deze nieuwe hotspot een unieke mix van decoratie, keramiek, kunst, juwelen, papierwaren, en natuurlijk heerlijke snoep en take-away koffie.

De naam Cirque is niet zomaar gekozen; het weerspiegelt een diepgewortelde passie en een levenslange droom van de oprichters. Al 40 jaar geleden, toen ze zichzelf de ‘Monkey Sisters’ noemden, inclusief een kenmerkend dansje, droomden de zussen van een eigen onderneming. Nu, met de stap naar Cirque in Knokke, komt die droom tot leven.

Cirque belooft meer te zijn dan alleen een winkel of koffiebar. Het is een plek waar kunst, comfort, en gemeenschap samenkomen. Fanny, de oudste zus en omschreven als de “grootste, knapste en meest ondernemende” van de twee, brengt haar zakelijk inzicht en creatieve flair in het project. De jongste zus, trots op haar rol en bijdrage, versterkt het team met haar enthousiasme en toewijding.

De zussen nodigen iedereen uit om Cirque te volgen op Instagram onder de naam ‘Cirque_Knokke’. Hier kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, evenementen en unieke aanbiedingen die Cirque te bieden heeft. De opening van Cirque in Knokke-Heist is niet alleen een nieuwe pagina in het verhaal van de ‘Monkey Sisters’, maar ook een belofte van een frisse, inspirerende bestemming voor zowel lokale inwoners als bezoekers.