HomeKnokke-HeistNieuwe hotspots in shoppingparadijs Knokke-Heist

Nieuwe hotspots in shoppingparadijs Knokke-Heist


Diverse hippe, nieuwe adresjes en hotspots deden de afgelopen weken aan de lopende band hun intrede in de gemeente Knokke-Heist. Het handelskernversterkend beleid werpt zijn vruchten af. Dat de leegstand daalt, ondanks de coronacrisis, is een bewijs dat Knokke-Heist ook in deze tijden een bijzondere aantrekkingskracht heeft op ondernemers. Shoppen in de Gouden Driehoek met Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan kan 7 op 7, en is steeds een uitzonderlijke beleving.
Bij de nieuwkomers vinden we onder meer: Odette Lunettes, Café Beauté, Luxury Mediskin Clinic, Poppy Rose, IzyCoffee, Pinot en Le 249 by Clio Goldbrenner, Morobe Shoes & June 21.  

Update shoppingplan
Als exclusieve badplaats wil Knokke-Heist de bezoekers nog meer service bieden in de handelskern, dit onder meer in de vorm van een visueel en accuraat shoppingplan. Deze publicatie kreeg recent een update met de allernieuwste adresjes en wijzigingen in de winkelzones in de Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. Op het overzichtelijk plan wordt de grote verscheidenheid aan winkels en horecazaken aangeduid, alsook de openbare toiletten en de omliggende randparkings. Verder vind je ook het parcours van de duurzame shopping shuttles terug op het shoppingplan. 

De shoppingplannen zijn gratis verkrijgbaar bij de dienst Toerisme Knokke-Heist, op de shuttlebusjes, bij de lokale handelaars en in de openbare gebouwen.

Alle leuke shoppingadressen vind je hier: www.myknokke-heist.be/ontdek-onze-shopadresjes

Foto’s: copyright Frankie & Fish

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers