donderdag, februari 29, 2024
HomeKnokke-HeistNieuwe Lessenreeks Salsa Suelta in Knokke-Heist Geleid door Annick Verhelle

Nieuwe Lessenreeks Salsa Suelta in Knokke-Heist Geleid door Annick Verhelle

Annick Verhelle, een ervaren danslerares uit Brugge, start op dinsdag 9 januari 2024 met een nieuwe reeks danslessen genaamd Salsa Suelta. De lessen worden gegeven in het Sportcentrum Laguna, gelegen aan de Krommedijk 32 in Knokke-Heist.

Unieke Solo Danservaring

Salsa Suelta, een opwindende solo dansvorm van Cubaanse afkomst, biedt een fundament voor diverse salsa dansstijlen. Geschikt voor alle leeftijden en liefhebbers van levendige zuiderse muziek, is deze dansvorm ideaal voor individuele dansers, gezien er geen partner nodig is.

Lessen Voor Beginners en Gevorderden

  • Beginners: Van 19.30 tot 20.30 uur. Deze cursus is speciaal ontworpen voor nieuwkomers in de danswereld. Deelnemers leren het salsaritme en basisbewegingen, een perfecte start voor iedereen die salsa wil leren dansen, inclusief diegenen die later paar dansen willen proberen.
  • Gevorderden: Van 20.30 tot 21.30 uur. Deze les is voor dansers met enige ervaring. Gevorderden zullen complexere bewegingen en combinaties leren, en krijgen een inkijk in andere Latijns-Amerikaanse dansstijlen.

Over Annick Verhelle

Annick Verhelle, woonachtig in Brugge, is een bekwame sportlerares met een achtergrond in Lichamelijke Opvoeding en Biologie. Dansen is haar passie, die ze van jongs af aan heeft ontwikkeld door verschillende dansvormen zoals klassiek ballet, jazz, aerobics, tae bo, spinning, pilates, yoga, Irish Style Dance en Zumba te beoefenen. Haar liefde voor salsa begon in 2015 en sindsdien is ze een actieve Salsa Suelta instructrice.

Praktische Informatie

  • Data: 9, 16, 23, 30 januari; 6, 20, 27 februari; 5, 12, 19 maart
  • Deelnamekosten: € 100 per reeks; € 95 bij vroegboeking vóór 8 januari. Proefles kost €10, verrekend bij latere inschrijving.
  • Betaling: Cash of via overschrijving op rekeningnummer BE75 7370 5973 3451, met vermelding ‘Salsa’ en de naam van de deelnemer.
  • Meer informatie en inschrijvingen: E-mail naar salsa.knokke@gmail.com

Deze lessenreeks biedt een fantastische kans om de wereld van Salsa Suelta te ontdekken en te genieten van de energieke Latijns-Amerikaanse danscultuur.