18.9 C
Knokke-Heist

Nieuwe ontmoetingsmomenten voor actieve 60-plussers in Knokke-Heist!

Met de lente in zicht en het zonnetje dat steeds vaker tevoorschijn komt, is het hoog tijd om de deur uit te gaan en te genieten van het gezelschap van anderen. Ben jij 60-plusser en op zoek naar een gezellige babbel in goed gezelschap? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

In Knokke-Heist zijn er namelijk verschillende ontmoetingscentra die hun deuren wagenwijd openen voor actieve senioren die graag hun sociale kring willen uitbreiden. Eén van deze centra is ontmoetingscentrum De Sint-Joris, gelegen in de St.-Jorisstraat 43. Op maandag kan je er van 14 tot 18 uur terecht voor een potje kaarten of rummikub, op dinsdag kan je er terecht voor een gezellige babbel en op woensdag kan je er je breiwerk bovenhalen.

Ook in ontmoetingscentrum De Vierbote in de Vrièrestraat 26 in Heist kan je terecht voor verschillende activiteiten. Op maandagochtend kan je er matcurling spelen, op woensdag en vrijdag kan je er biljarten en kaarten en op donderdag kan je er breien en kaarten. Op vrijdag staat er opnieuw een gezellige babbel op het programma.

Tot slot is er ook nog ontmoetingscentrum Westpunt in de Dorpsstraat 87 in Westkapelle. Daar kan je op maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur terecht voor een gezellig samenzijn.

Kortom, er is voor elk wat wils! Dus aarzel niet en trek erop uit om nieuwe mensen te ontmoeten in deze gezellige ontmoetingsplekken. Wie weet ontstaan er wel mooie vriendschappen?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen