1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Nieuwe regiomanager voor de Kust bij Westtoer

Het provinciebedrijf Westtoer heeft de nieuwe regiomanager voor de Kust aangesteld. Ellen Bruynoghe volgt Liesbet Billiet op. Ellen Bruynoghe werkte tot voor kort bij POM West-Vlaanderen. De nieuwe regiomanager komt uit een ondernemersfamilie en woont in Koksijde-Oostduinkerke.

“Met een enthousiaste regiomanager en een sterk team wil Westtoer voor de Kust nieuwe initiatieven initiëren en begeleiden. Ook de dienstverlening aan de toeristische sector en de vele partners is belangrijk. Op deze wijze kan Westtoer een meerwaarde blijven betekenen voor het toeristisch imago van de Kust”, aldus Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter Westtoer.

Ellen Bruynoghe: “Westtoer is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie. Het is een eer om voor de Kust te werken, één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Vlaanderen. Samen met tal van partners en collega’s wil ik mij graag engageren om de Kust verder uit te bouwen als een topbestemming. Kwaliteit en duurzaamheid zijn meer dan ooit toekomstgerichte aspecten. Ook de seizoenspreiding blijft een belangrijk aandachtspunt”. Voor de bestemmingspromotie, de toeristische ontwikkeling en de communicatie over de Kust werkt de nieuwe regiomanager samen met het team van Westtoer.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen