woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistNieuwe Rolwagenfiets Geïntroduceerd in Woonzorgcentrum De Noordhinder

Nieuwe Rolwagenfiets Geïntroduceerd in Woonzorgcentrum De Noordhinder

Woonzorgcentrum De Noordhinder in Heist introduceerde op dinsdag een nieuwe rolwagenfiets, een initiatief dat mogelijk werd gemaakt door de genereuze sponsoring van Lions Club Knokke-Zoute. De presentatie vond plaats in het bijzijn van schepenen Nick Wenmaekers en Bert De Brabandere, en werd hartelijk ontvangen door de medewerkers en bewoners van het centrum.

De aanschaf van deze speciale fiets is een belangrijke stap in het vergroten van de mobiliteit en het welzijn van de bewoners. Vooral voor degenen die aan hun rolwagen gebonden zijn, opent de rolwagenfiets nieuwe deuren naar buitenactiviteiten. Of het nu gaat om een boodschap in de buurt, een ontspannen ritje door Knokke-Heist, of simpelweg genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving, de rolwagenfiets biedt uitkomst.

Deze fiets, die de mogelijkheid biedt voor begeleid uitstapjes, is een welkome aanvulling op de faciliteiten van het woonzorgcentrum. Met de eerste zonnestralen in het vooruitzicht, kijken de bewoners uit naar de vrijheid en het plezier dat deze fiets hen zal brengen.

De inauguratie van de rolwagenfiets was een feestelijk gebeuren. Met een glaasje bubbels, een kopje koffie en wat zoets werd de nieuwe aanwinst op gepaste wijze gevierd. Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inspanningen van De Noordhinder om de levenskwaliteit van haar bewoners te verhogen.

Dit initiatief onderstreept het belang van gemeenschapsondersteuning en de impact van organisaties zoals Lions Club Knokke-Zoute in het ondersteunen van lokale voorzieningen voor ouderen. Met de toevoeging van de rolwagenfiets aan hun faciliteiten, zet Woonzorgcentrum De Noordhinder een belangrijke stap voorwaarts in het bieden van een meer inclusieve en toegankelijke omgeving voor al zijn bewoners.