7.8 C
Knokke-Heist

Nieuwe teamcoach voor wijkteam Heist en het doelgroepenteam

Een nieuw gezicht voor het wijkteam Heist en het doelgroepenteam. Na een loopbaan van bijna dertig jaar bij de lokale politie Blankenberge/Zuienkerke start Gregory Simoens (47) bij de politiezone Damme/Knokke-Heist.

Gregory ziet de uitdaging volledig zitten. “Ik word teamcoach van het wijkteam Heist en begeleid de wijkwerking. Het stopt daar niet: ik ben ook teamcoach van het doelgroepenteam. Daar kijk ik erg naar uit. In mijn vorige zone waren de specifieke taken van het doelgroepenteam geïntegreerd in de gewone wijkwerking. Ik verwacht dat de wijkinspecteurs van het doelgroepenteam overal contacten leggen. Ook andere directies komen in aanraking met de doelgroepen van onze politiezone. Dit versterkt de samenwerking alleen maar.”

De wijkdienst is Gregory niet onbekend. “Ik ben de laatste jaren actief geweest in de wijkwerking, ik heb de basis mee”, verduidelijkt hij. “Mijn ambitie is om een up-to-date visie te creëren over het reilen en zeilen in het politielandschap. De maatschappij evolueert, wij moeten dat ook doen. Ik wil graag een verschil maken en tonen hoeveel uitdagingen er zijn als wijkinspecteur.”

Hoofdinspecteur Gregory Simoens is bereikbaar via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu. Vertoeft hij niet in de straten van Heist, dan kan je hem terugvinden in de wijkpost op het Kraaiennestplein 3 in Heist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen