vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Nieuwe TikTok en Instagram route

In Knokke-Heist kan je deze zomer opnieuw op een creatieve manier de badplaats ontdekken. Met de lancering van twee vernieuwde wandel- en fietsroutes, elk gebaseerd op een ander social mediaplatform, zorgt de gemeente niet alleen voor een toffe extra activiteit voor bezoekers én bewoners, maar toont het ook wat voor moois Knokke-Heist allemaal te bieden heeft. De nieuwe Instagram-route brengt je langs de meest fotogenieke plekjes, terwijl de TikTok-route een ware belevenis is voor families met jonge kinderen. Aan de hand van leuke tutorials en inspiratie-TikToks ontdekken ze de leukste hotspots voor kids in Knokke-Heist.

Beleving in al haar facetten

Door Instagram en TikTok als uitgangspunt te nemen, wil de gemeente de brug slaan tussen online en offline beleving van de badplaats.De kenmerken van een bepaald sociale mediaplatform worden maximaal benut in de keuze van de hotspots van de twee routes. Zo word je op de Instagram-wandelroute niet enkel op de mooiste plekjes gewezen, maar krijg je ook tips mee om de perfecte foto te maken. Met de TikTok-fietsroute wordt het nodige entertainment voorzien in de vorm van fijne weetjes, tutorials en inspiratievideo’s, wat het een ideale activiteit maakt voor families. De gezinnen @withkidsontheroad en @hannescoudenys hebben alle locaties uitgetest en inspireren de bezoeker aan de hand van gekke TikToks. De foto’s en video’s die mensen maken tijdens hun trip kunnen dan weer een eigen leven krijgen online, via de socials van de bezoekers en via de kanalen van Knokke-Heist. 

Voor welk wat wils

De nieuwe routes willen nog meer dan de vorige de waaier van mogelijkheden in Knokke-Heist laten zien: charmante boetiekjes, topklasse restaurants en bars, kwaliteitsvolle kunstgalerijen, coole outdooractiviteiten, rustgevende natuur en een eindeloos strand. Zowel bewoners als toeristen kunnen met het plannetje de verborgen parels van de kustgemeente ontdekken, en dit op een speelse en interactieve manier, die het hele gezin aanspreekt.

Praktisch Alle routes zijn te vinden op de website www.myknokke-heist.be en via de sociale media van Knokke-Heist, vanaf midden juli naast Nederlands, ook in het Frans, Duits en Engels. Een papieren routeplan kan voor elk van de routes gratis afgehaald worden op het kantoor van Toerisme Knokke-Heist (Zeedijk 660 en Pannenstraat 138). Via de #myKH kan je foto’s en video’s delen om kans te maken op publicatie in het KH Magazine of op de sociale mediakanalen van Toerisme Knokke-Heist.

Instagram: @myknokkeheist
Facebook: Knokke-Heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen