dinsdag, september 22, 2020
Home Politiezone Damme/Knokke-Heist Nieuwe wijkinspecteur Stefanie Coen

Nieuwe wijkinspecteur Stefanie Coen

Een nieuw gezicht in de wijk Moerkerke. Na vijf jaar als wijkinspecteur in het West-Vlaamse Dentergem start Stefanie Coen (40) als wijkinspecteur bij de lokale politie Damme/Knokke-Heist.

Stefanie kijkt er enorm naar uit om de wijk en haar inwoners beter te leren kennen. “Moerkerke heeft voor mij nog enkele geheimen, maar ik neem mijn tijd om de wijk te ontdekken. Ik wil een wijkinspecteur zijn die makkelijk aanspreekbaar is en de inwoners helpt waar dit kan.”

Wijkinspecteur Stefanie Coen is bereikbaar via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu of +32 50 619 690. Vertoeft ze niet in haar wijk dan kan je haar terugvinden in de wijkpost in de Dorpsstraat 120 in Sijsele.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De ochtend start nog met nevel en mist. Tijdens de voormiddag trekt het ochtendgrijs op en het wordt vervolgens overwegend zonnig. Matig...

Yoga kan voortaan op dinsdagmiddag

Yoga op dinsdag van 12.30 tot 14 uur. Zin om tijdens je lunchbreak te ontspannen en aan je houding te werken? Dan...

Besmettingen in de Zwinregio stijgen snel

Dit weekend overschreed België de grens van 100.000 besmettingen. Sinds het begin van de coronacrisis telde ons land...

Ticketverkoop gestart voor foto-expo van Anton Corbijn

De jaarlijkse fototentoonstelling van Cultuurcentrum Knokke-Heist brengt van 27 september t/m 10 januari 2021 iconische portretfotografie en modecultuur van Anton Corbijn. In MOØDe presenteert de internationaal toonaangevende fotograaf en filmmaker beelden...

Recente reactie van onze lezers