9 C
Knokke-Heist

Nieuwe wijkinspecteur voor ’t Veld

Een nieuwe wiekfliek voor de wijk ’t Veld in Damme. Politie-inspecteur Margit De Vos is het nieuwe gezicht van de wijk. “Ik wil zichtbaar en aanspreekbaar zijn”, zegt Margit. “Daarom zal ik ook vaak met de fiets in het straatbeeld te zien zijn.”

’T Veld is geen onbekend terrein voor de wijkinspecteur. “Voor ik bij de politie aan de slag ging, werkte ik hier bij de dierenarts, “ verduidelijkt Margit. “Het voelt een beetje als thuiskomen. Ik zie het volledig zitten.”

Wijkinspecteur worden was een bewuste keuze. “Wijkinspecteur zijn is een sociale job. Je betekent iets in de wijk en kan mensen hulp bieden. Dat vind ik belangrijk,” zegt Margit. “Hiervoor versterkte ik het wijkteam van Knokke. Ik ga mijn collega’s daar missen, maar ik ben blij dat ik nu wat dichter bij huis kan werken en de verplaatsing naar het werk met de fiets kan doen.”

Margit is bereikbaar via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu of +32 50 619 692. Vertoeft ze niet in haar wijk, dan kan je haar terugvinden in de wijkpost in de Dorpsstraat 120 in Sijsele.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen