vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistNieuwjaarsbaby Eva Verwelkomd in AZ Zeno

Nieuwjaarsbaby Eva Verwelkomd in AZ Zeno

Op de eerste dag van 2024 was er een bijzondere reden voor vreugde in het AZ Zeno ziekenhuis te Knokke-Heist. Daar verwelkomden Andreea en Bogdan Pantelemon hun vierde kindje, een meisje genaamd Eva. Eva, een nieuwjaarsbaby, kwam ter wereld om 12.26 uur, wegend 3.156 gram en met een lengte van precies 50 centimeter.

De geboorte van Eva brengt niet alleen vreugde aan haar ouders en familie, maar symboliseert ook een nieuw begin en hoop voor het nieuwe jaar. AZ Zeno, bekend om zijn hoogwaardige zorg en toewijding, speelde een cruciale rol in deze gelukkige gebeurtenis.

Andreea en Bogdan Pantelemon, reeds ouders van drie kinderen, zijn overweldigd door blijdschap met de komst van Eva. “Het is een wonderlijk gevoel om het nieuwe jaar te beginnen met zo’n prachtig geschenk,” deelde de familie mee.

De geboorte van een nieuwjaarsbaby is altijd een speciaal moment in ziekenhuizen. Het markeert niet alleen de start van een nieuw leven, maar wordt ook gezien als een teken van hoop en vernieuwing. AZ Zeno en de medewerkers hebben zich ingezet om ervoor te zorgen dat de eerste momenten van Eva en haar ouders in 2024 onvergetelijk waren.

We sluiten af met een hartelijke felicitatie aan de familie Pantelemon. Welkom in de wereld, kleine Eva, en moge 2024 een jaar vol vreugde en geluk zijn voor jou en je familie!