5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

Nieuwjaarsgalaconcert met het Vlaams Muziektheater

Het nieuwjaarsconcert in het Casino is in onze gemeente een jaarlijkse klassieker in het muzikaal aanbod van het Cultuurcentrum.  Dit jaar vindt het concert plaats op zondag 16 januari 2021 om 11 uur in de schouwburg van het Cultuurcentrum Scharpoord.  

Topsolisten van het Vlaams Muziektheater 

Nathalie Denyft, An Janssens, Kris Wouters en François Jacobs, vier topsolisten van het Vlaams Muziektheater brengen een lichtklassiek programma met populaire melodieën uit de wereld van operette, musical en evergreens, passend bij deze tijd van het jaar.  Samen met een 15-koppig orkest o.l.v. Frank Boonen voeren ze je mee naar een wereld waar muziek mensen gelukkig maakt en waar dromen werkelijkheid lijken te worden. 

Acrobatie met het Vilja-duo 

Het acrobatenkoppel Vilja-duo zorgt synchroon met de muziek voor een adembenemend visueel dansspektakel.  Het duo was in 2019 finalist in Belgium’s Got Talent en bestaat uit Bram De Beul en Irina Yakoudheva. Samen brengen zij choreografisch ballet en luchtacrobatie in doek en hoepel.    

Vorig jaar nog via livestream, dit jaar kun je live meegenieten van dit concert in de schouwburg.  

Voor tickets en meer informatie: website cultuur.knokke-heist.be of via het onthaal van het Cultuurcentrum Scharpoord tel 050 630 430 of via mail cc.ticket@knokke-heist.be 

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over