maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

Nightflyer op BBQ van het Davidfonds

Na 2 jaar onderbreking kan DF Westkapelle eindelijk weer een Vlaams Volksfeest organiseren de zaterdag voor 11 juli, op zaterdag 9 juli dus.. We hebben er flink veel zin in.

De 11-julirede wordt gehouden door schepen Anthony Wittesaele, schepen van toerisme & marketing, strand en dijk, grensoverleg en Europese zaken. Hij zal ons uitleggen hoe “duurzaam toerisme in Knokke-Heist” in de toekomst zal aangepakt worden, met behoud van de Vlaamse eigenheid van onze gemeente en de aantrekkingskracht die Knokke-Heist nu al heeft.

Na de BBQ speelt voor ons de gitaarband “Nightflyer”; vier muzikanten uit West-Zeeuws-Vlaanderen die vooral covers brengen uit de jaren ’50 en ’60. De keuze valt dan vaak op CCR, Beatles, Stones, Elvis of Golden Earring. Ze brengen zowel stevige rock als gevoelige rustige nummers.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en wel voor 6 juli 2022. Dit kan via een email aan patrick.dewandel@belgacom.net of via een bericht via deze pagina of door overschrijving op rekeningnummer BE78 9501 5017 1186, telkens met vermelding van het aantal personen. Voor DF leden of vrienden is de prijs 30 €/p of 35 €/p voor niet leden, alles inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen