18.2 C
Knokke-Heist

Nivellering van het strand maakt KH weer klaar voor de zomer

De bevoegde diensten van Knokke-Heist zijn begonnen met een belangrijke operatie: het nivelleren van het strand. Met grote machines wordt het strand opnieuw geëffend, klaar voor het aankomende zomerseizoen. Dit is een cruciale stap voor de opbouw van de populaire strandbars en de plaatsing van privé-cabines in de kustgemeente.

Volgens bevoegd schepen Anthony Wittesaele is dit de ideale periode om deze werken uit te voeren. “We starten altijd in deze periode van het jaar, zodat alles klaar is voor de zomer. Een vlak strand is immers noodzakelijk voor de opbouw van de strandbars en de plaatsing van cabines.”

Maar waarom zijn een eigen strandcabine zo belangrijk voor een strandbezoek? Ten eerste bieden ze een plek om zich te beschermen tegen de zon en de wind. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy tijdens het strandbezoek. Ook is het een ideale plek om persoonlijke spullen op te bergen, zoals handdoeken, zonnebrandcrème en andere benodigdheden. Wil je dergelijke cabine kunnen plaatsen neem dan contact op met het gemeentebestuur.

Deze verbeteringen worden ook gewaardeerd door de toeristen die het strand bezoeken. “Het is geweldig om te zien dat het strand zo goed onderhouden wordt. De privé-cabines zijn een geweldige toevoeging, het geeft me een extra gevoel van privacy en comfort,” zegt toerist Martijn uit Nederland.

“Ik kom hier al jaren, maar ik moet zeggen dat het strand er dit jaar beter uitziet dan ooit. De nivellering maakt het veel gemakkelijker om rond te lopen en de privé-cabines zijn een geweldige aanwinst,” zegt plusinwoner Sophie uit Zelzate.

Met deze spectaculaire nivellering van het strand, is Knokke-Heist klaar voor een geweldig zomerseizoen. Bezoekers kunnen nu genieten van een vlak en comfortabel strand, met de voordelen van cabines.

#KnokkeHeist #Strandnivellering #Privécabines

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen