16.9 C
Knokke-Heist

Nog 5 plaatsen voor culturele uitstap naar Namen

Op donderdag 26 januari 2023 van 7.30 tot 19.30 uur heeft het team Educatie van het Cultuurcentrum een culturele uitstap naar Namen gepland. Op de bus zijn er nog 5 zitjes beschikbaar. Wie dus nog mee wil, zal zich moeten reppen!
Namen is een stad met geschiedenis, cultuur en traditie die de sporen van haar rijke verleden heeft weten te bewaren. Daar waar Samber en Maas samenvloeien, kijkt de Citadel statig uit over de stad. Samen hebben ze al heel wat periodes doorgemaakt …
Beleef een ‘klank- en lichtspel met parfums’ bij parfumerie Guy Delforge. Dit creatiecentrum is uniek in Noord-Europa. De geurstoffen ontstaan en rijpen in het hart van de Citadel, in de kazematten uit de tijd van Karel de Vijfde.
Volg in de vroegere Terra Nova kazerne de rode draad van de tijdslijn langs een vloeiende muur van schermen en beelden die het verhaal van Namen vertellen, vanaf het verre verleden tot vandaag.
Duik samen met een gids in het hart van de “Termietenheuvel van Europa” en verken de grootste bestaande onderaardse gangen in de Citadel.
Prijs en inschrijven
De uitstap kost € 69 of € 64 met KH Uitpas of voor –26-jarigen (code 23EUI0). Schrijf je hier in.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen