Home Cultuur Nog geen dansnamiddagen voor senioren

Nog geen dansnamiddagen voor senioren

Zonder de coronapandemie zouden op woensdag 7 oktober 2020 de reeks dansnamiddagen in Ter Mude van start gaan. Maar dit najaar blijft de dansvloer nog afgesloten. Het Cultuurcentrum laat weten dat de geplande dansnamiddagen momenteel niet kunnen plaatsvinden. De federale coronarichtlijnen laten dit niet toe. 

Dansliefhebbers zullen dus voorlopig nog hun dansschoenen wat in de kast moeten laten staan. Zodra de federale richtlijnen dansactiviteiten toelaten, zal de heropstart overwogen en aangekondigd worden. 

Jackobond en Bastien 

Muziekliefhebbers kunnen wel opnieuw genieten van concerten in het Cultuurcentrum Scharpoord. Op woensdag 28 oktober 2020 zijn Jackobond en Bastien te gast met de muzikale geschiedenis van de televisiepresentatoren “Van Corsari tot Appermont”. Deze muzikale namiddag start om 14.30 uur. 

Het wordt een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel wel eens nadenkt aan hoe het allemaal begonnen is. Met heel wat historische filmfragmenten en onvergetelijke deuntjes. 

Meer info en tickets: Cultuurcentrum Scharpoord tel 050 630 430 / e-mail: cc.ticket@knokke-heist.be 

- Advertisment -

Lees ook dit

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Vissers kijken uit naar meer “tong” in 2021

De kans is de reëel dat onze vissers volgend jaar meer tong mogen vangen. Dat heeft Vlaams minister van Landbouw en Visserij Hilde Crevits...

Recente reactie van onze lezers