16.9 C
Knokke-Heist

Nominaties voor de Witte Anjer Prijs nu geopend

Het Nationaal Comité Veteranendag heeft sinds 2018 de Witte Anjer Prijs in het leven geroepen om mensen te eren die een uitzonderlijke rol spelen in het leven van veteranen. Als symbool van waardering voor alle Nederlandse veteranen wordt de Witte Anjer Prijs jaarlijks uitgereikt aan een persoon die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Inwoners van de gemeente Sluis hebben nu de mogelijkheid om iemand te nomineren die zich inzet voor erkenning en waardering van veteranen in Nederland. Nominaties kunnen tot 31 maart worden ingediend.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en selecteert 15 genomineerden. Deze genomineerden worden uitgenodigd voor de Witte Anjer Prijsuitreiking op 14 juni, waar de winnaar van de prestigieuze prijs bekend wordt gemaakt.

Laten we onze veteranen de waardering geven die ze verdienen en de inzet van degenen die hen steunen erkennen. Nomineer nu iemand voor de Witte Anjer Prijs en draag bij aan het behoud van de nationale veteranenherdenking.

https://fd7.formdesk.com/veteranendag/witteanjerprijs2023

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen