vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist

Officiële opening Makerslab-Hangaar

Na 2 jaar wachten is het dan eindelijk zo ver: De officiële opening van het Makerslab Hangaar, 1 van de projecten van Jeugdclub ’t Verzet in Knokke-Heist. Na enkele lockdowns en een grondige opfrissing van het lokaal, is Hangaar volledig klaar om zijn deuren volledig open te gooien.

HANGAAR vormt een veilige haven waar alle handige Harry’s, techwizards en artistieke zielen hun creativiteit kunnen loslaten. Het is een plaats waar jongeren zonder zorgen kunnen leren, uitproberen en gezellig kunnen rondhangen. 3D-Printen, je eigen kledij bedrukken of creatief aan de slag gaan met hout? De mogelijkheden zijn eindeloos binnen de muren van ons Makerslab.

Ze verwelkomen al het jong geweld, geïnteresseerden en sympathisanten op vrijdag 13 mei van  17u tot 20u in Jeugdcentrum De Marge. De avond begint met een gezellige receptie, waarna we na de officiële opening enkele “Makers” aan het werk zien in ons Makerslab. Maar je kan ook zelf de handen uit de mouwen steken, door een gepersonaliseerde totebag te maken. Hangaar is elke woensdag en zaterdag geopend vanaf 14u tot 18u.

Locatie:

Jeugdcentrum De Marge

Edward Verheyestraat 16

8300 Knokke-Heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen