Home Knokke-Heist Oldskool KH brengt discotheekverleden terug

Oldskool KH brengt discotheekverleden terug

720

In een poging om de vergeten nachten van Knokke terug te brengen, organiseert Ben Mouling, oprichter van “Oldskool Belgium”, op 10 april een feest met een terugblik op de lokale uitgaansgeschiedenis. Dj Steve DK, bekend van zijn draaivondsten in de badstad, zal naast dj’s Olivier Pieters en Steve Johnson ook achter de mengtafel staan.

Ben Mouling, oprichter van “Oldskool Belgium”, heeft als doel het verleden van de Vlaamse steden te herleven door middel van feesten. Op 10 april is Knokke-Heist aan de beurt en de legendarische Steve DK zal ook aanwezig zijn.

Steve DK was een van de bekendste dj’s in onze gemeente, die platen draaide in alle discotheken en danscafés. Hoewel hij tegenwoordig een traiteurszaak runt, kijkt hij er naar uit om nog eens achter de mengtafel te staan. Bovendien zijn er nog twee bekende dj’s aanwezig, namelijk Olivier Pieters en Steve Johnson.

Ben Mouling richt zich op 40-plussers die op zoek zijn naar een plek waar ze zich niet de oudste van de zaal voelen en waar ze vrienden van vroeger kunnen ontmoeten. De menselijke warmte is een belangrijk aspect van de feesten, en overal waar ze komen, ontstaat er een soort reünie van een bepaalde generatie. Alles gaat door in de Knokke-Out en jammer genoeg niet in de Ravelingen 3.0.