19.5 C
Knokke-Heist

Ontdek de beste zorg in Woonzorgcentra Polderparel en De Noordhinder tijdens Dag van de Zorg

Op zondag 19 maart 2023 van 11 tot 16 uur stellen Woonzorgcentra Polderparel in Westkapelle en De Noordhinder in Heist hun deuren open tijdens de Dag van de Zorg. Dit initiatief maakt deel uit van de opendeurdag voor zorg, welzijn en witte economie die elk jaar op de derde zondag van maart in België plaatsvindt. Op deze dag openen zorg- en welzijnsorganisaties uit heel Vlaanderen hun deuren voor belangstellenden.

Woonzorgcentra Polderparel en De Noordhinder zijn beide gelegen in Knokke-Heist. Beide centra bieden zorgbehoevende ouderen de best mogelijke zorg en verwelkomen studenten, vrijwilligers en zorgprofessionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Tijdens de Dag van de Zorg krijgen bezoekers de kans om Woonzorgcentra Polderparel en De Noordhinder te ontdekken. In Woonzorgcentrum De Noordhinder worden bezoekers op een ervaringsgerichte, kindvriendelijke manier rondgeleid en wordt uitgelegd hoe de organisatie omgaat met complexe thema’s zoals dementie en palliatieve zorg. Bezoekers kunnen ook persoonlijke verhalen van bewoners en medewerkers beluisteren en ontdekken wat de woonzorgcentra hen te bieden hebben.

Er wordt een e-shuttlebus ingezet om personen die beide woonzorgcentra willen bezoeken te vervoeren van de ene naar de andere campus. Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud, op 19 maart 2023 van 11 tot 16 uur.

Praktische informatie:

  • Woonzorgcentrum Polderparel: Westkapellestraat 460, 8300 Knokke-Heist, telefoonnummer 050 61 39 37.
  • WZC De Noordhinder: Noordhinder 31, 8300 Knokke-Heist, telefoonnummer 050 53 00 80, e-mailadres dak@knokke-heist.be, website wvhetdak.be.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen