18 C
Knokke-Heist

Ontdek de geheimen van de Noordzee tijdens Erfgoeddag in Knokke-Heist

Op zondag 23 april kunnen liefhebbers van mythes en legendes zich onderdompelen in de fascinerende wereld van mythische zeewezens tijdens de gezinsvriendelijke editie van Erfgoeddag in Heist. Samen met HEY wordt er een uniek evenement georganiseerd op het Sportstrand in Heist waar jong en oud kunnen genieten van de schoonheid en het mysterie van onze Noordzee.

Tijdens deze editie van Erfgoeddag kunnen bezoekers prachtige zeevondsten ontdekken en krijgen ze de kans om de verborgen pareltjes van het strand en de omliggende omgeving te verkennen. Ervaren gidsen en getalenteerde acteurs begeleiden de bezoekers tussen 10 en 17 uur op hun avontuurlijke ontdekkingsreis en nemen hen mee op zoektocht naar mythische zeewezens.

Naast het verkennen van het strand en de omgeving kunnen kinderen genieten van kindvriendelijke voorleesmomenten en kunnen de bezoekers genieten van een heerlijk versgebakken visje in het strandpaviljoen. Een dag vol plezier voor het hele gezin!

Zet daarom zondag 23 april alvast in je agenda en kom samen met je familie en vrienden genieten van deze unieke ervaring!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen