Home Haven / Zeebrugge Ontdek de Innovatieve Wereld Aan Boord van het Offshore Supportschip Symphony in...

Ontdek de Innovatieve Wereld Aan Boord van het Offshore Supportschip Symphony in Zeebrugge

0
425

Op zondag 17 maart opent Jan De Nul de deuren van haar geavanceerde offshore supportschip Symphony voor een exclusieve rondleiding in de haven van Zeebrugge. Dit evenement, onderdeel van Flanders Technology & Innovation, biedt een unieke kans om de nieuwste snufjes en innovaties in de offshore-industrie te ervaren en te zien hoe professionals bijdragen aan de energietransitie.

Symphony, een recente aanwinst in de vloot van Jan De Nul, speelt een cruciale rol in de ondersteuning van kabelinstallatieactiviteiten, met name in de ontwikkeling van offshore windmolenparken. Aan boord bevindt zich onder andere de geavanceerde kabelbegraafmachine Swordfish, die met grote precisie en volledig op afstand bestuurd, kabels op de zeebodem installeert en beschermt.

Het bezoek biedt niet alleen inzicht in de technische capaciteiten en het operationele proces aan boord, maar ook een unieke blik op hoe de bemanning leeft en werkt in deze dynamische en uitdagende omgeving. Dit maakt het een niet te missen evenement voor iedereen geïnteresseerd in technologie, innovatie en de toekomst van hernieuwbare energie.

Praktische informatie:

  • Datum: Zondag 17 maart
  • Locatie: Zeebrugge, haven
  • Evenement: Flanders Technology & Innovation
  • Doel: Kennismaking met de innovatieve wereld van Jan De Nul en de bijdrage aan de energietransitie door middel van geavanceerde offshore activiteiten.

De plaatsen voor deze exclusieve rondleiding zijn beperkt. Om verzekerd te zijn van deelname, wordt aangeraden zich zo spoedig mogelijk in te schrijven. Dit is een unieke kans om de wereld van offshore technologieën van dichtbij te ervaren en te begrijpen hoe deze bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wees erbij en ervaar hoe Jan De Nul met innovatieve oplossingen zoals de Symphony en de Swordfish meebouwt aan de energietransitie. Dit is jouw kans om vragen te stellen, te leren van experts in het veld en een kijkje te nemen in de toekomst van energieopwekking op zee.

Ben je gefascineerd door technologie en innovatie? Grijp dan deze kans om deel te nemen aan een uniek bezoek aan het offshore supportschip Symphony. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe Jan De Nul de toekomst van hernieuwbare energie helpt vormgeven. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de energietransitie en te zien hoe geavanceerde technologieën bijdragen aan een duurzamere wereld. Mis het niet!

Schrijf je nu in!

NO COMMENTS