vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistOntdek de Kunst van het Weven: Een Inspirerende Workshop in het Boshuisje

Ontdek de Kunst van het Weven: Een Inspirerende Workshop in het Boshuisje

Ben je klaar om je creativiteit te ontplooien en iets unieks voor je huis te creëren? Op 27 januari biedt Lynn Dedeyne een unieke kans in het idyllische Boshuisje, gelegen in het Directeur-generaal Willemspark. Tussen 13:00 en 17:00 uur kun je deelnemen aan een bijzondere workshop, waar je leert om een veelzijdig krukje te weven, perfect voor elke hoek van je huis.

Deze vier uur durende workshop is gericht op het verweven van functionaliteit en esthetiek. Krukjes, bekend om hun veelzijdigheid, kunnen dienen als bijzettafels, voetenbankjes of extra zitplaatsen. Ze zijn licht, makkelijk te verplaatsen en eenvoudig op te bergen, wat ze ideaal maakt voor elk modern interieur.

In de workshop wordt de traditionele techniek van het weven met mattenbiezen of zeegras getransformeerd. Deelnemers krijgen de kans om met gerecycleerd katoengaren en zeegras te werken, waardoor ze niet alleen een mooi maar ook een duurzaam product creëren. Of je nu kiest voor levendige kleuren, subtiele patronen of een intuïtieve aanpak, je zult een uniek en persoonlijk meubelstuk vervaardigen.

Lynn Dedeyne, een ervaren weefkunstenaar, zal je begeleiden in het proces, van het kiezen van materialen tot het afwerken van je krukje. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden wil ontwikkelen.

Voor slechts € 120 kun je deel uitmaken van deze inspirerende middag, waar kunst, ambacht en functionaliteit samenkomen. Neem dit unieke krukje, dat een verhaal vertelt en karakter toevoegt aan je interieur, mee naar huis. Schrijf je snel in, want plaatsen zijn beperkt!