19.5 C
Knokke-Heist

Ontdek de veelzijdige denksport Bridge bij Vief Knokke-Heist – inschrijven voor gratis proefles nu mogelijk

Bridge is een geweldige denksport die je niet meer loslaat vanaf de eerste ronde. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en een goede samenwerking tussen partners en scherpt deze gaven aan. Kortom, het is het meest veelzijdige en bijgevolg altijd leuke kaartspel. Verder spelen met begeleiding zal je kennis onderhouden, verdiepen en versterken!    Je wordt tijdens de drives begeleid door Johan Verhaeghe, VBL-docent.    

De spelmomenten vinden plaats op dinsdag 10, 17, 24 en 31 januari, 7 februari, 14, 21 en 28 maart 2023, telkens om 13.30 uur in CC Scharpoord. Maak kennis met deze cursus en schrijf je in voor een gratis proefles op 10 januari 2023. Graag je aanwezigheid vooraf melden.     Vervolgens kan je je inschrijven voor de aansluitende cursus en betaal je € 56 (occasionele lesteksten, digitale presentaties, spelbesprekingen inbegrepen).    Éénmalige lessen volgen is mogelijk voor recreanten aan € 10 per les. Graag je interesse hiervoor op voorhand melden.    
Er is ook de mogelijkheid om facultatief een verzekering Lichamelijke Ongevallen (LO) af te sluiten.   Zo ben je verzekerd bij een mogelijk ongeval tijdens de lessen en betaal je slechts € 5 voor een volledig jaar.    Daarnaast zijn ook de verplaatsingen van en naar de activiteiten verzekerd.    

Inschrijven vooraf is noodzakelijk via telefoon of e-mail    
Inschrijven voor de volledige cursus kan vóór vrijdag 13 januari 2023 door overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 747000 Vief Knokke-Heist Bridge – 100123 – je telefoonnummer – recreant.    

Wens je een éénmalige les, ook dit kan met mededeling 747000 Vief Knokke-Heist Bridge – datum les – je telefoonnummer – recreant.  

Vraag aan je LM Plus ziekenfonds de sportprikkel aan van € 25 en de waardebon van € 25 voor de Zorgboetiek.    Een korting van € 50.    

Vragen omtrent het coronaproof zijn van de Vief-activiteit?     

Surf naar www.viefwest.be en klik op ‘Zo blijven Vief-activiteiten coronaproof’.    

 Info en inschrijven?   
Vief Knokke-Heist Bridge | T 056 25 72 61 | info.knokke.heist.bridge@vief.be     
www.vief.be/vief-Knokke-Heist-Bridge    

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen