18.9 C
Knokke-Heist

Ontdek de veelzijdigheid van Wim den Hertog in Sluis

In de raadskelder van het Belfort te Sluis is nog tot 12 maart 2023 de tentoonstelling “Objecten, Collages & meer…” van Wim den Hertog te bewonderen. Den Hertog is een gerenommeerd ontwerper en kunstenaar, die vooral bekend staat om zijn decors en ruimtelijke videokunst.

De kunstenaar heeft Grafisch en Ruimtelijk Ontwerpen gestudeerd aan de ABK St. Joost Breda en heeft daarna zijn werkterrein gevonden bij de Nederlandse Televisie. Hier was hij niet alleen docent in het Kunstonderwijs, maar exposeerde hij ook regelmatig in binnen- en buitenland als beeldend kunstenaar.

In 1988 won Wim den Hertog de Prix de Rome en in 1994 ontving hij twee BroadcastDesigners Awards in New York. Momenteel woont en werkt de veelzijdige kunstenaar in Zeeuws-Vlaanderen.

De tentoonstelling is geopend van dinsdag tot en met zondag, telkens van 13:00 tot 16:30 uur. De toegangsprijs bedraagt de reguliere toegangsprijs van het museum.

Mis deze unieke kans niet om de werken van Wim den Hertog te bewonderen. Kom nog tot 12 maart 2023 langs in de raadskelder van het Belfort te Sluis!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen