zondag, april 14, 2024
HomeHaven / ZeebruggeOntdekkingstocht in het Hart van Innovatie en Ervaring: Havenschool VTI Zeebrugge Zwaait...

Ontdekkingstocht in het Hart van Innovatie en Ervaring: Havenschool VTI Zeebrugge Zwaait Deuren Wijd Open!

Zeebrugge, een Nieuwe Horizon Ontwaakt!

Op zondag 10 maart, transformeert de Havenschool VTI Zeebrugge in een bruisend epicentrum van ontdekking en avontuur. Tussen de magische uren van 13:00 en 17:00 uur nodigt deze unieke havenschool u en uw gezin uit voor een ervaring die u niet wilt missen.

Waarom Deze Dag Niet Mag Ontbreken in Uw Kalender

  • Een Wereld van Techniek en Meer: Duik in de boeiende wereld van Techniek & Maintenance, Transport & Logistiek, en Zorg & Welzijn. Verken ateliers die barsten van de innovatie en zie waar de toekomst van deze sectoren wordt vormgegeven.
  • Een Eerste Blik voor de Toekomstige Pioniers: Speciaal voor de ouders en kinderen op het kruispunt van een onderwijskeuze biedt deze dag een gouden kans. Met een focus op de aanmeldingsprocedures voor de cruciale 1A en 1B klassen, wordt elke vraag een antwoord.
  • Leerlingen aan het Roer: Ervaar de school door de ogen van haar meest waardevolle schatten – de leerlingen. Laat je rondleiden door de experts van morgen en ontdek de school van binnenuit, door de verhalen en ervaringen van degenen die het beste weten.
  • Een Unieke Kans om te Groeien: In een tijdperk waarin scholen de neiging hebben om het roer om te gooien, blijft Havenschool VTI Zeebrugge trouw aan haar ethos. Techniek en Artistieke Vorming staan centraal, een bewijs van hun toewijding aan ervaringsgericht leren.

Voor Wie? Voor iedereen met een hart dat sneller klopt voor techniek, transport, logistiek, of zorg en welzijn. Voor de nieuwsgierigen, de ontdekkers, de dromers. Voor u.

Mis Het Niet! Deze opendeurdag is uw toegangsticket tot een wereld van mogelijkheden, een kans om te ontdekken waar uw of de passie van uw kind kan leiden.

Waar? Havenschool VTI Zeebrugge, Ploegstraat 38, 8380 Zeebrugge.

Wanneer? Zet de datum vast – Zondag 10 maart, van 13u tot 17u.

Beleef het zelf en ontdek waar de toekomst u kan brengen. Voor meer informatie, spring snel naar www.havenschool.be. De horizon wacht op u!