17.6 C
Knokke-Heist

Onthulling: Senioren Ontmoetingscentra – Het Hart van de Gemeenschap

In de week van verbondenheid, draait de aandacht naar de onmisbare ontmoetingscentra voor senioren. Ze vormen een vitaal onderdeel van onze gemeenschap en zijn de plek bij uitstek voor gezelschap en activiteiten. Elk van de drie centra in onze regio, SINT-JORIS in Knokke, de VIERBOTE in Heist, en WESTPUNT in Westkapelle, verwelkomt je met open armen.

Dit netwerk van ontmoetingscentra biedt een breed scala aan activiteiten. Biljarten, kaarten, breien, of een eenvoudige babbel, de mogelijkheden zijn eindeloos. De gastvrije sfeer nodigt uit tot bezoek en biedt een warme welkom aan eenieder die op zoek is naar gezelligheid.

In Knokke, op Sint-Jorisstraat 43, staat de deur van SINT-JORIS open op maandag, dinsdag en woensdag, van 14 tot 18 uur. Je kunt hier je skills laten zien in kaarten en rummikub. Op woensdag komt de breiclub bijeen. Feestdagen zijn een uitzondering, dan blijven de deuren gesloten.

In Heist, op de Vrièrestraat 26, ontvouwt zich het bruisende hart van de VIERBOTE. Woensdag tot en met vrijdag, van 14 tot 18 uur, vormt het de ontmoetingsplek voor activiteiten als biljarten, kaarten en breien. Ook hier is de maand augustus een uitzondering, evenals feestdagen.

In Westkapelle, op Dorpstraat 87, zorgt WESTPUNT voor leven in de brouwerij op maandag, dinsdag en donderdag tussen 14 en 18 uur. Feestdagen uitgezonderd.

Deze centra vervullen een essentiële rol in het sociale leven van senioren.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen