18.2 C
Knokke-Heist

Ontleed Uw Fotografische Visie Met BREEDBEELD’s Unieke Feedbacksessie in Knokke-Heist

Knokke-Heist, bekend om zijn levendige kunst- en cultuurscène, vindt een baanbrekende gebeurtenis plaats die fotografen uit alle hoeken van het land trekt. BREEDBEELD, de gerenommeerde fotografie-organisatie, organiseert op zaterdag 13 mei een exclusieve feedbacksessie, waarbij deelnemers de kans krijgen om hun werk te verfijnen en te verbeteren met professioneel advies.

Het evenement vindt plaats in de sfeervolle setting van Lokaal B.0.4 in CC Scharpoord, tussen 14.00 en 17.00 uur. Bij deze unieke gelegenheid, krijgen deelnemende fotografen de kans om een vijftiental van hun beelden in te dienen, of het nu gedrukte of digitale beelden zijn, voor constructieve feedback. Het is niet alleen de deelnemers die feedback ontvangen, maar ze zullen ook profiteren van de inzichten van hun mede-deelnemers, wat hen de gelegenheid geeft om diverse artistieke benaderingen te verkennen en te leren van de ervaringen van anderen.

De feedback wordt gegeven door niemand minder dan Hanne Lamon, een autoriteit op het gebied van fotografie, wiens scherpe oog en professionele inzichten zullen dienen om de vaardigheden en het creatieve potentieel van de deelnemers te verbeteren.

Maar dat is niet alles. Deelnemers hebben de unieke mogelijkheid om hun bezoek aan Knokke-Heist te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling ‘Dazed Decades’, een retrospectief van de illustere carrière van de befaamde fotograaf RANKIN. Zijn werk voor het invloedrijke tijdschrift ‘Dazed & Confused’ omvat iconische beelden van sterren zoals David Bowie en Britney Spears, en vormt een onmisbare bron van inspiratie voor zowel aspirant- als ervaren fotografen.

Registratie voor deze bijzondere gebeurtenis is open tot en met 8 mei en de kosten zijn slechts 15 euro.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen