woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistStemBus24Ontmoet de eerste gezichten van JA! Nog 27 te gaan.

Ontmoet de eerste gezichten van JA! Nog 27 te gaan.

Diversiteit en toewijding

Deze kandidaten zijn volgens JA! een weerspiegeling van de diversiteit en de toewijding. Giovanni Devent brengt zijn ervaring als tuinaannemer mee, wat essentieel is voor het verfraaien en duurzaam ontwikkelen van openbare en privéruimtes. Neil Couhysder vertegenwoordigt de verbinding tussen lokale politiek en het bedrijfsleven, een cruciale brug voor een ondernemende gemeente als Knokke-Heist. Annick Pintelon staat voor de educatieve sector en benadrukt het belang van onderwijs in de ontwikkeling van een gemeenschap.

Een nieuw hoofdstuk voor Knokke-Heist

Met deze eerste lichting kandidaten belooft JA! dus een vernieuwende aanpak die gericht is op een warmer, mooier en meer ondernemend Knokke-Heist. De belofte van deze partij is om niet alleen te werken voor de gemeente maar vooral samen met de inwoners. Horen we ook bij de andere partijen.

Volgende week wordt het anticipatiegevoel nog verhoogd met nog een introductie van nieuwe kandidaten.

1 REACTIE

  1. Eerst staat er “een cruciale brug voor een ondernemende gemeente als Knokke-Heist” en wat verder
    “meer ondernemend Knokke-Heist”, dus Knokke-Heist is niet ondernemend genoeg voor het gezelschap van “JA!”?

    “en natuurlijk de lijsttrekker Piet De Groote, die ook opnieuw kandidaat is voor het burgemeesterschap”
    Hmm, serieus nu?

    Uiteraard rept men met geen woord over betaalbaar wonen dat volgens velen toch het thema wordt, een thema dat een impact heeft voor het vinden van personeel, alleenstaanden, jonge gezinnen, lagere inkomens, ouderen met een laag pensioen enz … een zeer grote groep mensen toch, hoe ver van deze planeet kunnen sommige partijen wel niet zijn? Sommigen zitten blijkbaar voorbij Pluto, dat sedert 2006 geen planeet meer is …