18.4 C
Knokke-Heist

Ontmoet jouw ideale leespartner tijdens de Boekenspeeddate

Op zondag 23 april wordt de Bibliotheek Scharpoord in Knokke-Heist omgetoverd tot een romantisch decor voor alle boekenwurmen die houden van speeddaten én lezen. Dit jaar organiseert VlaanderenLeestDag een sensationele boekenspeeddate voor iedereen die zijn leeservaringen wil delen of op zoek is naar een nieuwe literaire liefde.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst worden de deelnemers in duo’s verdeeld en krijgen ze vijf minuten om hun favoriete boek(en) met elkaar te bespreken. Na vijf minuten schuiven de leesfanaten door naar een nieuwe partner en herhaalt het proces zich. Op deze manier krijg je de kans om verschillende mensen te ontmoeten, jouw lievelingsboeken te delen en nieuwe pareltjes te ontdekken.

Inschrijven is verplicht en het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij! Bel naar T 050 630 400 of stuur een e-mail naar bibliotheek@knokke-heist.be om je in te schrijven en de titels van jouw favoriete boeken door te geven. De boekenspeeddate begint om 09.45 uur en duurt tot 10.45 uur op zondag 23 april.

Mis deze kans niet om jouw literaire soulmate te vinden en schrijf je nu in voor de boekenspeeddate op VlaanderenLeestDag!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen