donderdag, februari 29, 2024
HomeCultuurOntmoet Krik Krak: De Sleuteldrager van Sinterklaas in De Proefkonijnen's Nieuwe Voorstelling"

Ontmoet Krik Krak: De Sleuteldrager van Sinterklaas in De Proefkonijnen’s Nieuwe Voorstelling”

De Proefkonijnen, bekend om hun boeiende kindervoorstellingen, brengen dit jaar een nieuwe Sinterklaasvoorstelling genaamd “Krik Krak, de Sinterlijke Sleuteldrager”. Deze voorstelling vindt plaats op zondag 3 december 2023 om 10 uur in CC Scharpoord. Met een ticketprijs van slechts €8 is het een toegankelijk evenement voor gezinnen.

De voorstelling speelt in op de moderne uitdagingen die Sinterklaas ondervindt nu steeds meer schoorstenen uit huizen verdwijnen. Het verhaal focust op Krik Krak, de sleuteldrager van Sinterklaas, die een belangrijke taak heeft om alle huizen toegankelijk te maken voor de Sint. Zijn verstrooidheid en de vraag of hij de juiste sleutel bij de juiste deur kan vinden, voegen een spannend element toe aan het verhaal.

“Krik Krak, de Sinterlijke Sleuteldrager” is niet alleen een leuke voorstelling, maar ook educatief. Het belicht de tradities rond Sinterklaas en bevat interactieve elementen die het publiek betrekken. Dit maakt het een ideale gezinsactiviteit voor de feestdagen. De voorstelling belooft net als de vorige producties van De Proefkonijnen een leerrijke en vermakelijke ervaring te worden.

Voor ouders die op zoek zijn naar een cultureel verrijkende ervaring voor hun kinderen rond de feestdagen, is deze voorstelling een uitstekende keuze. Tickets zijn beperkt beschikbaar, dus het wordt aanbevolen om ze zo snel mogelijk te reserveren.