vrijdag, april 19, 2024
HomeCultuurOntmoet Toni Coppers in Standaard Boekhandel Knokke-Heist

Ontmoet Toni Coppers in Standaard Boekhandel Knokke-Heist

Knokke-Heist staat op het punt om een bijzonder literair evenement te verwelkomen. Thrillerauteur Toni Coppers, bekend van de Alex Berger-reeks en vele andere succesvolle boeken, zal op woensdag 3 april tussen 11.00 en 12.30 uur de Standaard Boekhandel in Knokke-Heist bezoeken.

Deze gelegenheid biedt fans de unieke kans om persoonlijk kennis te maken met de man achter Alex Berger, de privédetective met een voorkeur voor strandwandelingen boven routine detective werk. Het evenement markeert ook de lancering van ‘Roofdier’, het nieuwste deel in de serie rond Berger. Bezoekers kunnen naast een gesprek met de auteur ook genieten van een glaasje bubbels.

Toni Coppers heeft zich sinds zijn debuut in 2005 ontpopt tot een van de meest geliefde thrillerauteurs in Vlaanderen. Met awards zoals de Hercule Poirot Life Time award en de Max Gouden Vleermuis Oeuvreprijs op zijn naam, erkent zowel de kritiek als het publiek zijn talent voor het creëren van gelaagde, psychologisch diepgaande personages en verhalen. Zijn werk gaat verder dan alleen de misdaden; het verkent de complexiteit van het menselijk karakter, waarbij niemand volledig goed of slecht is.

Zijn eerdere reeks rond commissaris Liese Meerhout, gestart met ‘Niets is Ooit’, heeft bijna twintig delen en is zelfs verfilmd onder de naam ‘Coppers’. Internationale erkenning is er ook, met uitzendingen in landen als Nieuw-Zeeland en Canada.

Coppers, oorspronkelijk een radioproducer en reisjournalist, heeft met zijn literaire werk een belangrijke bijdrage geleverd aan het Vlaamse thrillerlandschap. Zijn unieke vermogen om de menselijke natuur te doorgronden en weer te geven in zijn boeken maakt elk verhaal niet alleen spannend maar ook diep menselijk en herkenbaar.

Mis deze kans niet om Toni Coppers te ontmoeten en laat je meeslepen in de wereld van misdaad, mysterie, en menselijkheid. Of je nu al jaren fan bent of net kennismaakt met zijn werk, dit evenement belooft een memorabele ervaring te worden voor elke thrillerliefhebber.