16.9 C
Knokke-Heist

Ontwaak met de Zon: Fascinerend Zwin Natuur Park nodigt Uit voor Vroege Vogel-Wandeling en Rustiek Ontbijt

De prachtige natuurlijke parel van onze regio, het Zwin Natuur Park, onthult haar charme en betovering tijdens een serie vroege vogel-wandelingen dit weekend, en biedt de inwoners een unieke kans om de dageraad te begroeten met een symfonie van vogelzang.

Het Zwin Natuur Park, een adembenemend natuurgebied aan de kust dat bekend staat om haar unieke biodiversiteit, nodigt de inwoners uit om de schoonheid van de natuur te beleven tijdens de ‘vroeg-uit-de-veren-wandeling’ op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023. De wandeling biedt een zeldzaam inzicht in de ontwakende natuur en de diverse vogelpopulatie, waaronder verschillende zeldzame soorten die het park hun thuis noemen.

Voor de vroege vogels onder ons, begint de wandeling al om 5 uur ‘s ochtends. Een uitgelezen kans om te genieten van de serene rust van de zonsopgang terwijl je de melodieuze zang van de vogels hoort bij het krieken van de dag. Voor degenen die het liever wat rustiger aan doen, is er een tweede optie om de wandeling om 6 uur te beginnen.

Na de wandeling wacht een welverdiend ontbijt in Zwinbistro The Shelter, een lokale hotspot die bekend staat om haar heerlijke gerechten en sfeervolle ambiance. Hier kun je aanschuiven om 7.30 uur of 8.30 uur, genietend van een verscheidenheid aan heerlijke, lokaal geproduceerde lekkernijen.

Opmerkelijk is dat Zwin Natuur Park dit weekend al om 9 uur ‘s ochtends haar deuren opent, terwijl Zwinbistro The Shelter haar gasten al vanaf 7.30 uur verwelkomt. En het beste deel? Voor deze speciale dagen is geen reservering nodig om het park te bezoeken.

Mis deze unieke kans niet om de ongerepte schoonheid van het Zwin Natuur Park te beleven tijdens deze vroege vogel-wandelingen. Een ding is zeker: het belooft een weekend te worden vol wonderen en ontdekkingen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen