17.9 C
Knokke-Heist

Ontwikkel jezelf als ondernemer tijdens de B2B 2.0 in gemeente Sluis

Op dinsdag 21 maart vindt er in het Mauritshof in IJzendijke een bijzondere B2B middag en avond plaats. Gemeente Sluis en Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen slaan de handen ineen en bieden ondernemers uit de regio een gevarieerd programma aan vol met actuele kennis, informatieve sessies en een informatiemarkt. Hiermee kunnen zij zichzelf en hun bedrijf verder ontwikkelen.

Het programma bestaat uit verschillende kennissessies waar ondernemers zich voor kunnen aanmelden. Hierbij komen diverse actuele ontwikkelingen aan bod zoals werkgelegenheid, employer branding, digitale weerbaarheid en cultuurverschillen. Maar ook innovatie en kennis in de vrijetijdssector en het thema personeel uit Europa worden behandeld. De middag wordt afgetrapt met een interactieve presentatie van Laura de la Mar van Gastvrijheid in Bedrijf. Hierin wordt het belang van gastvrijheid voor een bedrijf uitgelicht. Deelnemers krijgen praktische tips en de nieuwste inzichten om met kleine details, grote impact te maken. Na de kennissessies is er de gelegenheid om met de sprekers in gesprek te gaan.

Na het avondprogramma volgt de informatiemarkt waar ondernemers vragen kunnen stellen over hun eigen onderneming en in gesprek kunnen gaan met andere ondernemers. Deelnemers aan de informatiemarkt zijn diverse organisaties zoals Eures-UWV, WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen, Grensinfopunt Scheldemond en de Nederlandse Kamer van Koophandel in België en Luxemburg (NKVK). Maar ook Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen, Innovatiehub Dockwize, Ondernemersloket en beleidsadviseurs recreatie & toerisme, economie zijn aanwezig.

Ben jij een ondernemer uit gemeente Sluis of omstreken en wil jij jezelf en jouw bedrijf verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor de B2B 2.0 middag en avond op 21 maart in het Mauritshof in IJzendijke. Het complete programma met informatie over de kennissessies vind je op www.gemeentesluis.nl/B2B2.0.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen