HomeKnokke-HeistOok na haar scheiding van topchef Sergio Herman blijft Ellemieke in Knokke-Heist

Ook na haar scheiding van topchef Sergio Herman blijft Ellemieke in Knokke-Heist

Stadsgenote Ellemieke Vermolen is op Instagram open over haar scheiding. Begin dit jaar werd bekend dat zij en topchef Sergio Herman na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar zijn. 

‘Een scheiding is niet gemakkelijk, maar ondanks al het verdriet word ik er sterker van’, schrijft ze. Vermolen doet een vragenrondje op Instagram waarin haar volgers haar het hemd van het lijf kunnen vragen. Daarin komen ook vragen over haar scheiding aan bod. ‘Ik geloof dat bepaalde dingen moeten gaan zoals ze moeten gaan. Loslaten en vertrouwen hebben’, reageert Vermolen op de vraag hoe het met haar gaat. Het is nog onduidelijk waarom de twee gescheiden zijn. Vermolen laat op Instagram wel weten dat ze niet terugkomt naar Nederland. Ze woonde samen met Herman in onze gemeente en is van plan hier te blijven. ‘Ik vind het hier veel te mooi’, schrijft ze.

Ook wil een nieuwsgierige volger weten of Vermolen ooit weer gaat daten. ‘Pff, daar ben ik nog niet mee bezig’, antwoordt ze. Vermolen en Herman gingen na een relatie van dertien jaar uit elkaar. Ze hebben samen zoons Noah en Zenna. In maart 2017 verloren zij hun derde zoon, Josha, vlak voor de geboorte.

1 REACTIE

  1. Scheiden is geen probleem . Als het niet meer gaat moet je niet ongelukkig verder leven . Maar wat met de kinderen? Laat die maar verder in Knokke-Heist wonen ,school lopen , vriendjes hebben . Verstandig van Ellemieke dat ze hier blijft wonen . Kinderen eerst !!

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers