HomeKnokke-HeistOok nieuwe ondergrondse glascontainer in de Elizabetlaan

Ook nieuwe ondergrondse glascontainer in de Elizabetlaan

Het AGSO voorziet in de uitrol van de nieuwe ondergrondse glasbakken ook nieuwe containers ter hoogte van het Albertplein. Door de heraanleg van het plein was het niet langer mogelijk om de glascontainers op het plein zelf te plaatsen, waardoor uitgeweken moest worden naar een nieuwe locatie. De nieuwe ondergrondse installaties werden geplaatst in het begin van de Elizabetlaan ter hoogte van juwelier Colman, Elizabetlaan nummer 17.  

Tijdslot tegen nachtlawaai 

De nieuwe glascontainers zijn eenvoudig te bedienen en het inwerpen van glas is nog steeds gratis. Na het openen van de klep kan het glas in de container gedeponeerd worden. Dankzij een tijdslot kun je in het centrum dagelijks je glas kwijt tussen 8 en 22 uur. Buiten deze uren wordt de container automatisch vergrendeld. Op die manier wordt ook de nachtrust van de buurt gevrijwaard.  

Onbeperkt open in Bronlaan en Van Nieuwenhuysestraat 

Op de sites in de Bronlaan en de Van Nieuwenhuysestraat zijn de glascontainers onbeperkt open en kan je dus ook terecht met glas tussen 22 uur en 8 uur. Alle sites staan ook onder politiebewaking.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers