12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Oostkust Kunst een prachtige tentoonstelling  

Nog tot 2 oktober kan je in Cultuurcentrum Scharpoord het werk ontdekken van beeldend talent uit de regio. Alle deelnemers hebben een link met de Oostkust. Ze wonen, werken of studeren er of hebben een andere band met de regio. Maar liefst 205 kunstenaars stellen hun werk tentoon. Dat zorgt voor een heel gevarieerde collectie, van schilderkunst tot sculpturen. Kom langs en ontdek het talent van de Oostkust nog tot en met 2 oktober. De expo is gratis te bezoeken en dagelijks geopend van 10 tot 19 uur.   

Exclusieve online veiling van 55 kunstwerken   

I.s.m. Marnixkring De Blinckaert Knokke-Heist worden er maar liefst 55 kunstwerken geveild voor het goede doel. Gedurende de expo staat de veiling online op www.carlobonte.be/oostkustkunst. Men heeft tijd tot zondag 2 oktober, 18 uur om een bod uit te brengen.

Catalogus  

Speciaal voor Oostkust Kunst werd een unieke catalogus gemaakt. In deze catalogus staat elke deelnemer vermeld met het werk waarmee hij of zij tentoonstelt op de expo. Je kan deze aankopen in Cultuurcentrum Scharpoord voor € 15. 

2 REACTIES

  1. In één woord “PROFICIAT” met de opstelling, organisatie en al dat prachtig talent in en rond Knokke-Heist.
    Succes met de openbare verkoop !

  2. Herinner mij nog goed dat de Jaycees in 1982 oostkustkunst organiseerden onder impuls van onder andere Dirk Pruoost en Wilfried Van Es . In de toenmalige catalogus vind je vele namen van kunstenaars die ofwel doorgebroken , verhuisd of reeds overleden zijn . Niet te geloven dat het 40 jaar geduurd heeft voor dit initiatief werd hernomen. Nu geen 40 jaar wachten om het te herhalen. Waarom niet elke 10 jaar ? Er is en was veel talent in onze gemeente die zo de kans krijgen om zich aan het brede publiek voor te stellen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen